Майстер-клас від «Лозівських машин»

  • 13_02-300x169
  • WP_20160707_11_14_42_Pro-300x169

Початок липня став продуктивним часом для викладачів інженерно-технологічного факультету, адже до них завітали представники заводу Лозівських машин з майстер-класом.

Головний конструктор Олексій Гриненко представив доповідь щодо використання провідних машин, які випускає завод. Майстер-клас був досить дискусійного характеру, адже як викладачі, так і представники заводу обмінювалися думками щодо особливостей будови та використання машин. Досить багато уваги було приділено питанню удосконалення підшипникових вузлів та покращання якісних показників автомобільної стійки.

Таким чином сучасні провідні спеціалісти машинобудування та викладачі кафедр тракторів та сільськогосподарських машин, технічного сервісу та експлуатації техніки вже не вперше обмінюються думками. Саме це дозволяє «тримати носа за вітром» і навчати студентів передовим технологіям.

13_02

WP_20160707_11_14_42_Pro

Другие статьи:
  • Презентація ХНТУСГ для ХТЗ та «Wuzheng» 10.10.2020
    Презентація ХНТУСГ для ХТЗ та «Wuzheng»

    Навчально-науковий інститут механотроніки та систем менеджменту ХНТУСГ імені Петра Василенка відвідала делегація з представників Харківського тракторного заводу та Китайського машинобудівного підприємства «Wuzheng» ПАТ «ХТЗ…

  • В каких случаях стоит арендовать аэратор 16.04.2021
    В каких случаях стоит арендовать аэратор

    Сезон огородно-садовых работ уже начался. Хозяева и хозяйки подготавливают свои садовые участки к плодотворному урожайному сезону, приводят в порядок почву, высаживают рассаду и черенки…

  • Конструктивные особенности ОСБ панелей 31.01.2023
    Конструктивные особенности ОСБ панелей

    Древесина — отличный строительный материал. Но у нее есть серьезная проблема. Это нестабильность характеристик от образца к образцу. А еще она плохо переносит перепады в параметрах внешней среды, даже если была до этого тщательно высушена…

  • Технология животноводства 21.07.2021
    Технология животноводства

    Большинству из нас знаком термин «от фермы до стола». Солнечным субботним утром мы отправляемся на бранч в модных кафе и ресторанах, но, глотая мимозу, часто забываем о том, что нужно доставлять любимые блюда с фермы на кухню…